Τον Ιούνιο θα βρέξει Surface Mini

Πανικός θα γίνει εντός ολίγων ημερών, ο κόσμος θα τρέχει πανικόβλητος στους δρόμους να προλάβει, η Microsoft θα πασχίζει με νύχια και με δόντια να του δώσει… Χαμός σου λέω, χαμός!Microsoft Surface Tablets

Μετά την απίστευτη επιτυχία των πρώτων tablets της, της οικογένειας Surface, η Microsoft σκοπεύει να μας αποκαλύψει στο πάρα πολύ κοντινό μέλλον το νέο μοντέλο της που θα παίζει στις οχτώ ίντσες.

Εδώ είναι το σημείο όπου ο κόσμος πανικοβάλλεται, τα κοριτσόπουλα αρχίζουν να σκίζουν τα ρούχα τους και να τρέχουν γυμνά πέρα-δώθε, τα παλικάρια παίρνουν τα κουμπούρια τους και πυροβολώντας προς την κεντρική εκκλησία του χωριού αρχίζουν να σέρνουν τον χορό. Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Επιτέλους, ένα νέο surface tablet!

Υποτίθεται πως θα συνοδεύεται εξαρχής από ένα stylus, θα τρέχει και αυτό μια κάπως εκσυγχρονισμένη έκδοση των Windows RT, ο επεξεργαστής του θα είναι αρχιτεκτονικής ARM και η αποκάλυψη του εκτιμάται για γύρω στις 20 Μαΐου – ημερομηνία στην οποία η Microsoft έχει ορίσει ένα Δελτίο Τύπου.

Τώρα, μετά από αυτό, τι να κάνουμε ως unregistered για να σας ηρεμήσουμε, δεν το γνωρίζουμε. Να σας βάλουμε μια βανίλια υποβρύχιο και κινούμενα σχέδια στην τιβί;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.