Πονοκέφαλος; Ζαλάδες; Ημικρανίες; Βγάλε το Google Glass!

Όπως αποδεικνύεται, όσοι έλεγαν ότι το Google Glass είναι άβολο είχαν δίκιο, αφού αρκετοί από τους κατόχους του παραπονιούνται για ημικρανίες και πόνους στα μάτια κατόπιν της χρήσης του.

google_glass_-_Google_Search001.jpg

Σύμφωνα με την ίδια την Google δεν πρόκειται για κάποιο σημαντικό πρόβλημα, και είναι αναμενόμενο εξαιτίας μιας αρχικής περιόδου προσαρμογής του χρήστη. Και αυτό διότι τα μάτια μας δεν έχουν συνηθίσει να κοιτάνε συνεχώς προς την άβολη γωνία “τέρμα πάνω δεξιά” του οπτικού μας πεδίου, όπου βρίσκεται η οθόνη του Google Glass.

Όντως, πάντως, η Google δεν έχει και άδικο σε αυτό που λέει:

Quote:

Όταν κάποιος παίρνει ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιά ή αρχίζει να τα φορά για πρώτη φορά, υπάρχει πάντα μια περίοδος προσαρμογής μέχρι να τα συνηθίσει. Για κάποιους είναι το ίδιο και με το Glass.

Παροτρύνουμε τους Explorers (Σημ.: έτσι ονομάζει η Google όσους έχουν αγοράσει πρώτοι/χρησιμοποιούν ενεργά το Google Glass) να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Glass σιγά-σιγά, ακριβώς όπως θα έκαναν με ένα νέο ζευγάρι γυαλιών.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.