Πάνες ακράτειας για το iPhone 6

Οι διαρροές φωτογραφιών δίνουν και παίρνουν – κι έχει καταντήσει πια αηδία το θέμα…
panes-00-kk
Έχω ειλικρινά βαρεθεί να βλέπω “ειδήσεις” για τις διαροορές φωτογραφιών από το φημολογούμενο iPhone 6, οι οποίες προέρχονται από διάφορους κατασκευαστές θηκών. Είναι πολύ περίεργο που ειδικά για το iPhone 6 έχουν γίνει τόσο πολλές διαρροές φωτό, παλιότερα το χάλι δεν είχε φτάσει σε τέτοια όρια. Και λέω “χάλι”, επειδή όσο τρομερά δημοφιλές κι αν είναι το iPhone, αν καθίσεις λιγάκι πιο πίσω και αποστασιοποιηθείς από την όλη υπόθεση, θα καταλάβεις ότι η βιομηχανία “τεχνολογίας” έχει μεταβληθεί σε έναν Σάουρον και οι καταναλωτές σε άμοιρα Gollums. To iPhone, σε μεγαλύτερο βαθμό και γενικά τα high-end smartphones, έχουν γίνει τα μοντέρνα Δαχτυλίδια της Δύναμης, χρησιμοποιούμενα για να καλύψουν τις ορέξεις, αλλά και τα όποια κενά των ζωών των Gollums.

panes-01Ο Σάουρον έχει άλλα δαχτυλίδια για τα Apple fanboys, άλλα για τα Android junkies και άλλα για τα Redmond geeks. Και παρότι για την κάθε κατηγορία Gollum, το δικό του το δαχτυλίδι είναι το πιο “precious”, έχει καλύτερο design, πιο καλά apps, στην ουσία όλα είναι τα ίδια: όλα είναι μικρές οθονίτσες αφής με εικονιδιάκια που τρέχουν εφαρμογούλες, συνήθως για σερφάρισμα και βιντεάκια από lol cats. Και καθόμαστε τώρα από θηκούλες για το νέο δαχτυλίδι της Apple να μαντέυουμε που θα είναι η τρυπούλα για την κάμερα, η τρυπούλα για τον connector, η τρυπούλα για το ηχειάκι, γενικά την τρυπούλα μου μέσα!!

Δεν ξέρω τι μύγα με τσίμπησε αρχή της εβδομάδας – btw καλή βδομάδα – αλλά σιχάθηκα με τις διαρροές του iPhone και των άλλων κινητών και εγώ τουλάχιστον δε θα ανεβάσω άλλες. Αντί για αυτό, όπως αναφέρω και στον τίτλο, πάρτε μια ρομαντική εικόνα από πάνες ακράτειας για τις ακατάσχετες διαρροές. Έτσι κι αλλιώς η ελληνική μπλοφκόσφαιρα είναι τίγκα στην αναμετάδοση leaked εικόνων, οπότε πάτε να χορτάσετε εκεί διαρροή και κακό.

Galacticus's thoughts

Αν αρχίσει κι ανεβάσει ο Ducklord φωτό με διαρροές iPhone 6, θα τον εκδικηθώ με το ξόρκι discilius maximus ehmiratus και θα χέζει μια βδομάδα τουβλάκια Lego. Εγώ τον προειδοποίησα.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.