Η Apple εξαγοράζει την Beats του Dr. Dre

Και τον κάνει τον πρώτο δισεκατομμυριούχο mothaf*cking hip-hopper
beats-audio
Σίγουρα θα ξέρεις για τα Beats Audio high-end ανουστικά με την υπογραφή του Dr. Dre. Τώρα μάθε πως ανήκουν πλέον στην Apple, η οποία εξαγόρασε την εταιρεία για $3,2 δις. Μαζί με την Beats παίρνει και την αντίστοιχη υπηρεσία music streaming, Beats Music, θέλοντας μα κοντρολάρει έτσι κάπως καλύτερα την αγορά της on-demand μουσικής, καθώς το πάλαι ποτέ κραταιό iTunes δέχεται πιέσεις από υπηρεσίες όπως Spotify και Pandora.

Αντικειμενικά, τα Beats Audio ακουστικά δεν άξιζαν ποτέ τα υπέρογκα χρήματα που ζητούσαν. Στην αγορά υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές λύσεις πολύ πιο ποιοτικές, τόσο από άποψη κατασκευής, όσο και ακουστικής πιστότητας, από ετιαρείες με μακρά audiophile παράδοση. Βέβαια, η μαγκιά και το στυλάκι που πουλάνε είναι το μυστικό, αφού πολύ κόσμος ψοφάει να αγοράζει ότι και οι stars. Έτσι, γιατί να μη φοράω τα ακουστικά που έχει κι ο LeBron ή ο Kobe και να πουλάω μούρη;

Η ιστορία έχει και το καλλιτεχνικό της ενδιαφέρον: ο Dr. Dre δείχνει εκστασιασμένος που γίνεται ο πρώτος billionaire hip-hopper της πιάτσας και το γιορτάζει με τους homies του. Αυτό νομίζω αξίζει περισσότερο κι από την ίδια την είδηση!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.