Συνταγές επιτυχίας για Xbox One και Kinect

Η Microsoft τα έχει κάνει λουκάνικο με το Xbox One και το Kinect, σε σημείο που ο κόσμος να μην θέλει να τα φτύσει. Σε αυτό το post θα της δώσω τις τέλειες λύσεις για τα προβλήματα της. Thank me later, Microsoft.xbox 360 002

Ας ξεκινήσουμε αναγνωρίζοντας το πρόβλημα: το Xbox One δεν τα πάει καλά σε σχέση με τον βασικό αντίπαλο του, το PlayStation 4. Το αναγνωρίσαμε; Όχι. Πάμε πάλι.

Ο κόσμος δεν θέλει να πληρώνει περισσότερα για να αγοράζει ντε-και-καλά το Kinect αν δεν έχει χρήσεις για αυτό. Διότι μέχρι σήμερα δεν έχει αποδείξει τη χρησιμότητα του στην πράξη για την πλειοψηφία του κόσμου, αναλαμβάνοντας ρόλο δεύτερου χειριστηρίου – που, μάλιστα, δεν λειτουργεί και αρκετά καλά. Αυτό είναι το πρόβλημα, σωστά; Όχι ακριβώς. Πάμε πάλι.

Ο κόσμος δεν έχει αναγνωρίσει και εκτιμήσει όλες τις πρόσθετες δυνατότητες που φέρνει η ύπαρξη του πυρήνα των Windows 8 στο Xbox One. Αυτό δεν είναι; Όχι μόνο. Συνεχίζουμε.

Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι μπορεί να του προσφέρει το Xbox One από άποψη ψυχαγωγικού περιεχόμενου πέρα από τα παιχνίδια. Το βρήκαμε, το βρήκαμε; Ναι. Δεν είναι, όμως, αυτό. Είναι όλα όσα είπαμε ως τώρα. Πακέτο.

Η Microsoft δημιούργησε ένα μηχάνημα που, όσο και αν το έχουμε… “θάψει” μέσα από το unregistered, στην πραγματικότητα είναι κορυφή στο είδος του. Διότι, απλά, είναι μοναδικό. Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Θα πρότεινα, προσωπικά, να το αγοράσει κανείς; Ναι, αν έκανε όσα θα έπρεπε να κάνει. Τότε θα… το αγόραζα και εγώ.

Η αφαίρεση του Kinect από το πακέτο ήταν η πρώτη σωστή κίνηση από πλευράς της εταιρείας, αλλά ήρθε αργά, και δυστυχώς, κάνει κακό στην εικόνα του ίδιου του Kinect. Και αυτό είναι πάρα πολύ κακό αλλά και… απίστευτα ηλίθιο από πλευράς της! Από τη στιγμή που έκανε το λάθος να το πλασάρει ως κομμάτι του Xbox One, θα έπρεπε και να συνεχίσει να το υποστηρίζει. Και αυτό διότι το Kinect είναι το σημαντικότερο προϊόν που μας έχει δώσει η Microsoft εδώ και δέκα χρόνια! Ω, ναι! Και όμως!

Ποιες θα ήταν οι κινήσεις για να αλλάξει δραστικά “η κατάσταση με το Xbox One”, συνολικά; Αρκούδα μαζί μου. “Bear with me”, που λένε οι Αμέρικανς.

Ody's thoughts

Τι πάει να πει “δεν σημαίνει αυτό το bear”;!

Page 1 of 3123
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.