Σκότωσε $3000 στην νέα Nvidia Titan Z

Οι επιδόσεις της τελευταίας κάρτας γραφικών της NVIDIA είναι γελοιωδώς υψηλές. Το ίδιο, όμως, είναι και το… κόστος της!

nvidia_titan_z_004.jpg

Η Titan Z Δεν είναι μια νέα πρόταση από την NVIDIA, αλλά κάτι που γνωρίζαμε από τον Μάρτιο, όταν η εταιρεία είχε αποκαλύψει την ύπαρξη της στον κόσμο. Απλά, τώρα, είναι και εμπορικά διαθέσιμη. Όχι πως το κόβουμε να έχει κανείς αρκετά χρήματα για να την αγοράσει, εκτός αν είναι πυρηνικός επιστήμονας και την χρειάζεται όντως στα εργαστήρια όπου προσπαθεί να δημιουργήσει τον νέο Σούπερμαν.

Η Titan Z εμπεριέχει όχι ένα, αλλά δυο επεξεργαστές GK110. Αυτοί ισούνται με 5760 πυρήνες CUDA – σίγουρα πολύ περισσότεροι από όσους διαθέτει η κάρτα της NVIDIA που ίσως έχεις ήδη στον υπολογιστή σου – ενώ πλαισιώνονται από 12GBs μνήμης. Μάλλον το κόστος της είναι δικαιολογημένο, αλλά, όπως έγραψα ήδη, για όσους πραγματικά χρειάζονται τόση επεξεργαστική ισχύ.

Ody's thoughts

…και τον gamer που απλά ΠΡΕΠΕΙ να παίξει το Watch Dogs σε τηλεόραση 4K 90” με τις ρυθμίσεις στο Ultra.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.