Τελικό… εμ… τέλος για το Gamespy

Το τελευταίο κομμάτι της υπηρεσίας Gamespy, οι multiplayer servers της, μας αφήνουν τον επόμενο μήνα.gamespy_-_001.jpg

Κάποτε μια από τις κυρίαρχες υπηρεσίες στο χώρο του multiplayer gaming, το Gamespy ήταν κομμάτι του επίσης κάποτε κορυφαίου ενημερωτικού site για gamers, IGN. Η επέκταση εναλλακτικών παραπλήσιων προτάσεων, γνωστότερη από τις οποίες το Steam της Valve, οδήγησε αναπόφευκτα στο τέλος της υπηρεσίας.

Αν και επίσημα το Gamespy δεν είχε κλείσει ολοκληρωτικά τις πύλες του, τώρα, στα τέλη του επόμενου μήνα, έρχεται το τελικό… τέλος: οι τελευταίοι από τους multiplayer servers του θα σταματήσουν να λειτουργούν, παράλληλα σηματοδοτώντας και το τέλος για το multiplayer κομμάτι αρκετών τίτλων που εξακολουθούν να βασίζονται σε αυτούς.

Info

Ή πλήρης λίστα παιγνιδιών που βασίζονται στο Gamespy είναι αχανής, αλλά μπορείτε να πάρετε μια καλή ιδέα από εδω για το πλήθος τους.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.