Καλύτερα παιχνίδια με τη δύναμη του Cloud

Η Microsoft μας επιδεικνύει για μια ακόμη φορά “τη δύναμη του cloud” και το πώς μπορεί να συνεισφέρει στα παιχνίδια μας. Αλήθεια, μας δουλεύει;Cloud_Computing_-_006.jpg

Για μια ακόμη φορά η Microsoft παρουσιάζει “εν δράσει” την και-καλά “δύναμη του cloud”, και το πώς θα μπορέσει να αναβαθμίσει τα παιχνίδια μας με τρόπο μαγικό, εκμεταλλευόμενη κρυφή επεξεργαστική ισχύ σε servers σε μέρη μακρινά, και σε συσκευές που είχαμε ξεχάσει πως είχαμε στη διάθεση μας. Or something.

Για μια ακόμη φορά, όμως, δεν μας εξηγεί το πώς θα γίνει “αυτό το μαγικό”, και πώς θα μπορέσει ένας server στην Ουγκάντα να επικοινωνεί με την κάρτα γραφικών του υπολογιστή μας γρηγορότερα από ό,τι ο επεξεργαστής του (που βρίσκεται… δυο-τρια εκατοστά παραπέρα).

Xbox-One.jpg

Με άλλα λόγια, θαυμάστε τη μαγική θεωρία της Microsoft, και συνεχίστε να αναρωτιέστε μαζί μας πότε (και αν) θα δούμε κάτι τέτοιο στην πράξη.

Ody's thoughts

Διότι, για να το θέσω αλλιώς, η “πατέντα-cloud” της Microsoft είναι τόσο γρήγορη και αποδοτική όσο και οι συνδέσεις προς το Internet, στις οποίες θα βασίζεται. Εσένα, ΠΟΣΌ γρήγορη είναι η δική σου σύνδεση προς το Internet; Μεταφέρει δεδομένα με τον ίδιο ρυθμό που “τα λένε”, μεταξύ τους, επεξεργαστής και GPU; Η Microsoft, για μια ακόμη φορά – μετά τα Χάλα (πληθυντικός του Halo), μας δίνει ένα νέο έπος Επιστημονικής Φαντασίας: Γρηγορότερο Gaming Με Το Cloud, Episode VI: Duncan McCloud.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.