Ανακοινώθηκαν οι βασικοί ηθοποιοί του Star Wars VII

Νέο αίμα αλλά και παλιοί γνώριμοι συναποτελούν το cast της ταινίας του J.J. Abrams
sw-vii-cast-meeting
Η Lucasfilms μόλις ανακοίνωσε το βασικό καστ της 7ης ταινίας του Πολέμου των Άστρων και η αλήθεια είναι ότι αρχίζει να μας τρώει η περιέργεια πως θα συντιαριάξουν τους παλιούς πρωταγωνιστές με το “νέο αίμα”. Οι “παλιοσειρές” Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew και Kenny Baker θα δώσουν το παρόν και δίπλα τους θα παίξουν οι 1. John Boyega (η πιο παρεμφερής ταινία που έπαιξε ήταν η μέτρια “Attack the Block”), Daisy Ridley (εντελώς άγνωστη νέα ηθοποιός), Adam Driver και Oscar Isaac (έχουν παίξει μαζί στην τελευταία ταινία των αδερφών Κοέν “Inside Llewyn Davis”), Andy Serkis (yes!!), Domhnall Gleeson (αναδυόμενος Ιρλανδός σταρ που μόλις πέρσι είχε πάρει τον πρώτο του πρωταγωνιστικο ρόλο), και Max von Sydow – εντάξει τον τελευταίο δεν τον λες “νέο αίμα”, αλλά είναι πάντα μια υποβλητική φυσιογνωμία, η οποία κατορθώνει να σταθεί όρθια και μετά από ναυάγια τύπου… Judge Dredd! Στην παραπάνω φωτό μπορείτε να διακρίνετε στο κέντρο τον Abrams να συνομιλεί με τον Harrison Ford, ενώ παραδίπλα η νέα πρωταγωνίστρια, Daisy Ridley τα λέει με την Carrie Fisher.

Το Star Wars VII είναι σχεδιασμένο να ξεκινήσει προβολές από τις 18 Δεκεμβρίου 2015. Το γεγονός ότι σκηνοθετεί ο J.J. Abrams εγγυάται καταιγιστική δράση και εντυπωσιακή οπτική γωνία. Ελπίζουμε να μην ξανακάνει πάλι τεμενάδες όπως είχες κάνει στο Spielberg με το Super 8, μια ταινία εκτός τόπου και χρόνου, αλλά ούτε και να ξεσκίσει τη συνέχεια-συνέπεια του σύμπαντος του Star Wars όπως έκανε με το Star Trek. Είναι ελπιδοφόρο που το σενάριο θα το γράψει σε συνεργασία με τον Lawrence Kasdan, τον σεναριογράφο του Empire Strikes Back, η οποία θεωρείται ως η καλύτερη ταινία της κλασσικής τριλογίας.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.