Το Battlestar Galactica πάει κινηματογράφο

Μετά την μεγάλη επιτυχία του τηλεοπτικού reboot του Battlestar Galactica, που είδαμε πριν πέντε χρόνια από το Syfy channel, έρχεται και νέο, κινηματογραφικό αυτή τη φορά, reboot της κλασικής σειράς.Battlestar Galactica - Cylon

Όπως και στην πρόσφατη τηλεοπτική ανανεωμένη έκδοση του, έτσι και το καινούριο, κινηματογραφικό Battlestar Galactica θα διατηρεί το βασικό σενάριο, την κεντρική ιδέα της κλασικής σειράς, αλλά θα αλλάξει όλα τα υπόλοιπα.

Το σενάριό του έχει συμφωνήσει να γράψει ο Jack Paglen, που έγραψε και το Transcendence που θα δούμε σύντομα στους κινηματογράφους με τον Johnny Depp στο ρόλο του πρώτου… cyber-θεού, ενώ ρόλο παραγωγού αναλαμβάνει ο Glen Larson, που είχε εργαστεί και στην κλασική σειρά των 70’s.

Ody's thoughts

Ποιος είπε ότι το Χόλιγουντ έχει στερέψει από ιδέες; Ποιος;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.