Και νέο κινηματογραφικό Transformers το 2017;

Αμφέβαλε κανείς για το ότι “η σειρά θα είχε και συνέχεια”; Ποιος; Πείτε μας να τον σκίσουμε!Transformers_-_004.jpg

Έστω πως είσαι παραγωγός ταινιών και, ανάμεσα στα άλλα, έχεις και ένα franchise κάθε ταινία του οποίου σου φέρνει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα. Το σταματάς; Αποφασίζεις να μην ξαναβγάλεις σχετική ταινία στον αιώνα τον άπαντα;

Τρελός είσαι;

Συνεχίζεις να το… αρμέγεις, μέχρι να μην μπορεί να τρέξει ούτε σταγόνα! Αυτό κάνεις, αν έχεις τα λογικά σου!

Έτσι, λοιπόν, έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν φήμες σχετικά με το ότι Paramount και Hasbro, πριν καν δούμε την τέταρτη κινηματογραφική περιπέτεια των Transformers, έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάσει την πέμπτη!

Transformers_-_003.jpg

Η επόμενη ταινία, λένε οι φήμες, θα κυκλοφορήσει το 2017, ενώ προφανώς ακόμη δεν είναι τίποτα γνωστό για αυτό. Όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στους ίδιους τους συντελεστές της, αφού μπορεί τώρα να θεωρείται δεδομένη, αλλά αν πατώσει στον κινηματογράφο η τέταρτη συνέχεια…

Λίγο απίθανο βέβαια αυτό, αφού κάθε νέα ταινία των Transformers “βγάζει περισσότερα” από ό,τι οι προηγούμενες, οπότε μάλλον θα τους έχουμε να μας κρατούν παρέα για αρκετά χρόνια ακόμη.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.