Η τελική αποστολή των Expendables

Η κινηματογραφική σειρά- φαινόμενο του Σταλόνε φτάνει στην κατάληξη της.expendables_3_-_005.jpg

Η σειρά των Expendables μοιάζει αρκετά με αυτήν των Ocean’s 1x, αφού βασικό χαρακτηριστικό της δεν είναι το σενάριο και η ας-πούμε-“ποιότητα” της, αλλά το πλήθος διάσημων ηθοποιών που παρελαύνει στην οθόνη. Και εκεί που τα Ocean’s 1x είχαν γενικώς “όμορφους και διάσημους” ηθοποιούς, τα Expendables ήταν το… συρφετό των γερασμένων action stars της παιδικής μας ηλικίας.

expendables_3_-_001.jpg

Η τρίτη ταινία, που θα αποτελέσει και τελική κατάληξη της σειράς, καταφέρνει το ασύλληπτο, να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το cast, σε σημείο που αν κάνεις μια απλή διαίρεση θα δεις πως, στην καλύτερη, ο κάθε ηθοποιός θα μπορούσε να έχει μόνο τρία λεπτά δίκης του παρουσίας σε αυτήν! Εναλλακτικά, η ταινία θα έπρεπε να διαρκέσει τουλάχιστον… πέντε ώρες για να μπορέσεις να τους απολαύσεις όλους όσο θα ήθελες!

Φυσικά, λόγω της φύσης της ταινίας, οι περισσότεροι θα συνυπάρχουν εν μέσω βοσκής από σφαίρες και εκρήξεις, ενώ δεν αποκλείεται και μέχρι τη μέση της να έχουν ξεκληριστεί οι μισοί από αυτούς! Με άλλα λόγια, μιλάμε και πάλι για μια ταινία- must, που θα την δεις διότι πρέπει να την δεις, διότι είναι ένα… υπερθέαμα καταστροφής με πρωταγωνιστές τους πλέον ειδήμονες του είδους. Αν είχε τρια-τέσσερα ονόματα παραπάνω, θα της ταίριαζε απόλυτα η ατάκα της γνωστής διαφήμισης:

“Και όταν λέμε όλους, εννοούμε ΌΛΟΥΣ”!

expendables_3_-_002.png expendables_3_-_003.jpg
...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.