Έρχεται sequel για το Goonies… Όπα, κάτσε! Το ποιο;!

Ο σκηνοθέτης της κλασσικής, αγαπημένης, πρώτης περιπέτειας των Goonies, Richard Donner, ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται σίκουελ – και ας έχουν περάσει περισσότερα από 30 χρόνια από αυτή!Goonies_-_005.jpg

Έχουμε ακούσει και στο παρελθόν φήμες για κάτι τέτοιο, αλλά από ότι φαίνεται τώρα… τα άστρα μπαίνουν στη σωστή θέση για την παραγωγή ενός sequel στο κλασσικό(τατο) Goonies.

Και το καλύτερο είναι πως, από ό,τι λέγεται, αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας ευχαρίστως θα επέστρεφαν για μια πραγματικά καλή συνέχεια. Ο ίδιος ο Donner αισιοδοξεί πως, αν όλα πάνε καλά, θα επιστρέψουν όλοι!

Goonies_-_003.jpg

Θυμίζουμε πως στην κλασική ταινία μια παρέα παιδιών αναζητούσε έναν πειρατικό θησαυρό και, στην πορεία, ζούσε μια μεγάλη περιπέτεια. Επειδή, προφανώς, μέσα σε 30 χρόνια οι πρωταγωνιστές έπαψαν να… είναι παιδιά, Είναι αρκετά πιθανό ένα σίκουελ να ακολουθήσει την ίδια προσέγγιση με το καινούργιο Star Wars, και να εστιάσει σε μια νέα περιπέτεια των, δικών τους πια, παιδιών.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.