Το μεγάλο δίλημμα του Sheldon Cooper

Xbox One ή PS4;
sheldon-amy
Μπορεί το Big Bang Theory να έχει ξεφουσκώσει αρκετά τις τελευταίες σεζόν, επαναλαμβάνοντας παλιά αστεία και καταστάσεις, αλλά παραμένει μια αγαπημένη σειρά. μακράν η πιο απολαυστική παρουσία είναι εκείνη του ιδιόρρυθμου Dr Sheldon Cooper, ο οποίος, παρότι διακεκριμένος θεωρητικός Φυσικός, έχει όλα τα κουσούρια ενός αθεράπευτου nerd, πολλές φορές σε βαθμό υστερίας.

Έτσι λοιπόν, σε πρόσφατο επεισόδιο της σειράς, τον βλέπουμε να προσπαθεί να λύσει το Γόρδιο δεσμό και να αποφασίσει αν θα αποκτήσει ένα PS4 ή ένα Xbox One. Οι gamers ασφαλώς θα το απολαύσουν, ενώ οι υπόλοιποι, λιγότερο πορωμένοι, μάλλον θα ταυτιστούν και θα συμπονέσουν την άμοιρη φιλενάδα του, Amy, που προσπαθεί να υπομείνει το καινούριο καπρίτσιο του Sheldon…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.