Παράλληλη σειρά το νέο The Great Ace Attorney

Ο νέος τίτλος της σειράς Ace Attorney δεν θα είναι “βασικό τμήμα” της, αλλά δεν θα είναι και ένας εντελώς ανεξάρτητος, ξεκάρφωτος τίτλος.the_great_ace_attorney_-_004.jpg

Όπως είπαμε και στον τίτλο μας – για να μην λέτε πως… δεν είμαστε άμεσοι – το νέο The Great Ace Attorney ναι μεν δεν θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Phoenix Wright, ναι μεν δεν θα αποτελεί τμήμα της βασικής σειράς Ace Attorney, αλλά δεν θα είναι και εντελώς “ξεκάρφωτο”, ούτε παντελώς αυτόνομο. Αντίθετα, αισιοδοξεί η Capcom και ο παραγωγός του, Shintaro Kojima, θα αποτελέσει την αρχή μιας νέας, παράλληλης σειράς Ace Attorney, με ολίγον διαφορετικό στυλ (και gameplay;!), όπου θα πρωταγωνιστεί ένας πρόγονος του Phoenix Wright.

Και, ναι, και αυτό αναμένεται (πρώτα και κυρίως) στο 3DS της Nintendo. Και, όχι, τίποτα δεν αποκλείει να δούμε τη σειρά να “μεταπηδά” και σε άλλα formats.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.