Τρελό μπαμ-μπουμ στο Warside

Αν νόμιζες πως τα παιχνίδια με όπλα πρέπει να έχουν προοπτική του προσώπου για να παρουσιάσουν έντονη δράση, ξανασκέψου το!warside_-_005.jpg

Γνώρισε το Warside, ένα παιχνίδι που υιοθετεί την προοπτική “από το πλάι”, όπως λέμε side-scrolling, παρουσιάζοντας την δράση του με τον ίδιο τρόπο με τα platform games και αρκετά παραπλήσια shooters του παρελθόντος.

warside_-_004.jpg

Η διαφορά του σε σχέση με άλλους παραπλήσιους σύγχρονους τίτλους, και, αντίστροφα, η μεγαλύτερη ομοιότητα του με αντίστοιχά παιχνίδια που είχαμε γνωριστεί στο πολύ μακρινό παρελθόν είναι πως δίνει έμφαση στο στοιχείο του co-op, στη συνεργασία δύο παικτών, που μπορούν να συνεργαστούν στην ολοκλήρωση των αποστόλων του και μέσω Internet.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.