Το Half-Life 2 στην Unreal Engine. Καρα-γουάου!

Αν σου είχε φανεί εντυπωσιακό το Half-Life 2 στην δική του μηχανή γραφικών, που είχε κυκλοφορήσει πριν μια… δεκαετία, που να το δεις να τρέχει στην σύγχρονη Unreal Engine! Να, δες’ το και… πάθε!Unreal_Half-Life_2_001.jpg

Δυστυχώς, δεν πρόκειται για μια επίσημη προσπάθεια, η μια συνεργασία Valve-Epic για να μας δώσουν μια εκδοχή του παιχνιδιού της πρώτης που να τρέχει στην μηχανή γραφικών της δεύτερης.

Πρόκειται για δημιούργημα του χρήστη Loginthx, που ανασχεδίασε μέσα στην Unreal Engine τα πάντα από το αρχικό περιβάλλον της City 17 του Half-Life 2. Το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε και από τις εικόνες μας, άκρως εντυπωσιακό, και ό,τι κοντινότερο στο να πάρουμε μια ιδέα για το πως θα μοιάζει το επόμενο Half-Life.

Unreal_Half-Life_2_003.jpg

Ody's thoughts

Όταν και αν το δούμε. Ποτέ. Στη διάρκεια της ζωής μας. Μπού-χουυυυυ! ΣΕΛΩ ΤΟ ΧΑΦΛΑΗΦ ΜΟΥΥυυυΥ!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.