Το Dynasty Warriors πάει PlayStation 4

Με την ευκαιρία της μεταπήδησης της σειράς Dynasty Warriors στις next-gen κονσόλες, η Omega Force μας παρουσιάζει ένα συγκριτικό βίντεο των γραφικών του στα PlayStation 3 και 4.Dynasty_Warriors_8_Xtreme_Legends_-_001.jpg

Και όπως φαίνεται μέσα από αυτό, αντίθετα με άλλους τίτλους επόμενης γενιάς, δεν μιλάμε για πραγματικά συνταρακτικές αλλαγές, αλλά σίγουρα είναι… καλοδεχούμενες! Λεπτομερέστερα μοντέλα, καλύτερος φωτισμός, επιφάνειες μεγαλύτερων αναλύσεων, γενικά, “καλύτερο” σε όλα. Όχι αρκετό για να σε πείσει να πετάξεις τη κονσόλα που ήδη έχεις για να αγοράσεις μια καινούργια, αλλά, αντίστροφα, σίγουρα υπεραρκετό για να σε πείσει πως η νέα κονσόλα που μόλις αγόρασες άξιζε τα λεφτά της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.