Το βραβευμένο The Last of Us, Remastered στο PS4

Προχθές διέρρευσε στο Internet η ύπαρξη του. Χθες επιβεβαιώθηκε. Σήμερα κυκλοφόρησε και το πρώτο trailer για την remastered έκδοση του βραβευμένου The Last of Us στο PlayStation 4. Και να’τοοοο!The Last of Us - Wallpaper 002

Προειδοποιούμε πως δεν δείχνει και τίποτα σπουδαίο, ή διαφορετικό, ή νέο. Δείχνει, όμως, κάτι ουσιαστικό: μια χαρακτηριστική σκηνή του παιχνιδιού που θυμίζει πως δεν είναι ένα παιχνίδι αλλά μια εμπειρία που όλοι αξίζει να ζήσουν. Καλή ευκαιρία να… αγοράσεις μια νέα κονσόλα!

1395886310-the-last-of-us-the-path-we-re-on

Και, ταυτόχρονα, μια υπενθύμιση του ότι ο τίτλος ήταν ήδη τόσο μα τόσο… κορυφή στο PlayStation 3, ώστε ακόμη και αν τον “έζησες” εκεί, να… “σε ψήνει” να θέλεις να τον ξαναδείς, έστω ακόμη και ελάχιστα καλύτερο, μόνο και μόνο για να δεις με τα μάτια σου… τι διάολο βρήκαν να “βελτιώσουν” στο ήδη σχεδόν τέλειο “πακέτο” του. Καλή ευκαιρία να… αγοράσεις μια νέα κονσόλα!

Ody's thoughts

Το “απλό”, στο PlayStation 3, ήταν ήδη πάρα πολύ καλό, όσον αφορά την αισθητική του και την ποιότητα των γραφικών του. Το σημαντικότερο, όμως, ήταν η ώριμη ιστορία του, που σε συνδυασμό με την άρτια σκηνοθεσία του αλλά και τις εκπληκτικές ερμηνείες από τους Troy Baker και Ashley Johnson θεωρώ πως δικαιολογούν απόλυτα τα τόσα και τόσα βραβεία του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.