Σοβαρά τα σχέδια της Microsoft για την Xbox TV

Όποιος νομίζει πως τα σχέδια της Microsoft για τηλεοπτικό περιεχόμενο στο Xbox One περιορίζονται σε μια σειρά βασισμένη στο σύμπαν του Halo, ας το ξανασκεφτεί!Xbox_TV_-_002.jpg

Η εταιρεία, θυμίζουμε, δεν ετοιμάζει ένα, αλλά δύο projects βασισμένα στο σύμπαν του Halo, ενώ παράλληλα με αυτά θα δούμε μέσω της νέας κονσόλας της και τουλάχιστον άλλες τέσσερις-πέντε
“αποκλειστικότητες”.

Η εταιρεία έχει ήδη “κλείσει” μια σειρά με σκετσάκια με την γνωστή κωμικό Sarah Silverman, μια (stop motion) animated σειρά από τον Seth Green, ένα φουτουριστικό θρίλερ με ρομπότ/cyborgs/A.I. που ακούει στο όνομα Humans καθώς και την ποδοσφαιρική εκπομπή Every Street United που θα ξεκινήσει την υποβολή της παράλληλα με το World Cup.

Ακριβώς για αυτό ίσως ξεκίνησε και να κυκλοφορεί στα ίντερνετς τις τελευταίες μέρες μια ατάκα από αντιπρόσωπο της Microsoft που θεωρεί ότι η Sony δεν είναι αρκετά “αφοσιωμένη” στο θέμα της “τηλεοπτικής διασκέδασης” όσον αφορά στην δική της ανταγωνιστική πλατφόρμα.

Ody's thoughts

Ίσως διότι πάνω από όλα αυτές οι πλατφόρμες που δηλώνουν ειδίκευση στα παιχνίδια, και όχι στις τηλεοπτικές εκπομπές, αγαπητή Microsoft! Αν θέλαμε “περισσότερη τηλεόραση”, δεν θα αγοράζαμε παιχνιδοκονσόλες, oh, dear Microsoft, αλλά… δέκτη της NOVA!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.