Πέντε λεπτά φανταστικής κινηματογραφικής δράσης για το Elder Scrolls Online

Αυτά τα βιντεάκια των παιχνιδιών, ρε παιδί μου, όσο πάνε και γίνονται και πιο εντυπωσιακά! Τι έφτιαξαν οι άνθρωποι;!elder_scrolls_online_-_001.jpg

Ορίστε, λοιπόν, ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες, από το The Elder Scrolls Online, όπου γίνεται τέτοιος κακός χαμός ώστε δεν μπορείς καν να καταλάβεις ποιοι είναι οι καλοί και ποιοι οι κακοί!

Από την άλλη, βέβαια, κάπως αναμενόμενο το να μην “παίρνει πλευρές” το trailer, αφού μιλάμε για έναν multiplayer τίτλο, όπου οι παίκτες μπορούν να ενταχθούν σε διαφορετικές ομάδες, παίζοντας εννέα φυλές χαρακτήρων σε τέσσερις διαφορετικές κλάσεις.

Ody's thoughts

Μάλλον τα παιδιά στην Bethesda το μελέτησαν καλά το Lord of the Rings τους! Οι μισές σκηνές από το βίντεο μοιάζουν βγαλμένες από την πρώτη κινηματογραφική εκδοχή του φανταστικού έπους του Tolkien!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.