Οι απαιτήσεις του Watch Dogs για… να το χαρείς όπως πρέπει

Το Watch Dogs Θα είναι ένας εντυπωσιακός αλλά και απαιτητικός τίτλος. Ορίστε τι θα χρειάζεται να έχεις για να το απολαύσεις πραγματικά στον υπολογιστή σου.Watch Dogs New Trailer 004

Είχαμε δει στο παρελθόν τι θα χρειάζεται να έχεις όσον αφορά στο hardware του υπολογιστή σου για να μπορεί να τρέξει το Watch Dogs σε αυτό. Επειδή, όμως, άλλο το “να μπορεί να τρέξει” και άλλο το “να τρέχει όπως πρέπει”, ορίστε οι απαιτούμενες προδιαγραφές για μια “προτεινόμενη” εμπειρία:

Προτεινόμενη

GPU: συμβατή με DirectX 11 με τουλάχιστον 2GB VRAM

CPU: οχταπύρηνος

RAM: 8GBs

Minimum

GPU: συμβατή με DirectX 11 με τουλάχιστον 1GB VRAM

CPU: τετραπύρηνος

RAM: 4GBs

“Ultra”

Τα ίδια “με την προτεινόμενη”, αλλά όλα γίνονται… “or more”, που θα πει, όσο καλύτερο PC έχεις από “το προτεινόμενο”, τόσο καλύτερη η τελική σου εμπειρία.

Ody's thoughts

Σώωωωωπα! Σοβαρά;! Αν έχω καλύτερο πισί, θα τρέχουν καλύτερα τα κοκόνια σε αυτό; Πείτε μας ρε σεις, ΜΙΑ φορά, ΑΚΡΙΒΩΣ “τι χρειάζεται” για να τρέχει uber-τέλεια ένα παιχνίδι! Μα, ΑΚΡΙΒΩΣ ρε παιδί μου! Να πουλήσουμε τα οικόπεδα (τα ποία;!), να πάρουμε ένα υπέρ-πισο, να το καταχαρούμε! Πείτε μας! Όχι “περίπου”, “κάπως έτσι”, “αλλά”, και μετά “να το βάζεις στο max” και να μπουκώνει! Πόσες Titan θέλει, πείτε μας! Μια; Δυο; Δέκα; Να το σκάσουμε το… δεκαχίλιαρο, να πάει στο διάολο! Βρε, μήπως να παίρναμε έναν… Mac Pro και να του χώναμε ένα SteamOS για τα παιχνίδια μας; :-P

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.