Νέο Fatal Frame για το Wii U

Η αγαπημένη σειρά τρόμου όπου αντιμετωπίζεις φαντάσματα εξοπλισμένος μόνο με μια φωτογραφική μηχανή επιστρέφει για μια ακόμη φορά. Ναι, στο Wii U.Fatal_Frame_-_003.jpg

Η σειρά των Fatal Frame – γνωστή και με το ασιατικό ονοματάκι της, Project Zero – καθιερώθηκε στο PlayStation 2 όπου είδαμε τους τρεις πρώτους τίτλους της. Μετά, συνέχισε την πορεία της με ανακυκλοφορίες σε Xbox και Wii, μια τέταρτη συνέχεια που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Wii και, τώρα, συνεχίζει με ένα νέο sequel, που μόλις ανακοινώθηκε πως θα δούμε στο κοντινό μέλλον στο Wii U.

Η Tecmo Koei αναπτύσσει την συνέχεια για κυκλοφορία στην Ιαπωνία, οπότε και πάλι δεν είναι γνωστό αν θα την δούμε προς τα μέρη μας – όπου… ακόμη περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του προηγούμενου, τέταρτου τίτλου (που μάλλον δεν θα δούμε ποτέ). Παράλληλα με αυτήν θα κυκλοφορήσει και μια σχετική κινηματογραφική ταινία, καθώς και μια νουβέλα.

Με άλλα λόγια, ενώ οι Ιάπωνες θα… κολυμπούν στο Fatal Frame, και θα τον συναντούν όπου και αν στρέψουν στο βλέμμα τους, εμείς… ακόμη περιμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του προηγούμενου, τέταρτου τίτλου (που μάλλον δεν θα δούμε ποτέ).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.