Μια χαρά, τελικά, το Titanfall στο Xbox 360

Παρά τις όποιες ανησυχίες για το πώς θα κατάφερναν να κάνουν το “πολύ” Titanfall να τρέχει στο… “λίγο” Xbox 360, από ότι φαίνεται, τα κατάφεραν μια χαρά!titanfall_001.jpg

Μπορεί το Titanfall να θεωρείται ένας next-gen τίτλος, σχεδιασμένος ώστε να τρέχει ιδανικά στο καινούριο Xbox One και στα PCs υψηλών επιδόσεων, αλλά, τελικά, όπως αποδεικνύεται, με τις κατάλληλες… περικοπές, μπορεί να τρέξει μια χαρά και στο… “γερασμένο” Xbox 360!

titanfall_009.jpg

Αν και δεν έχουμε να σας δείξουμε κάτι που να το αποδεικνύει, έχουν ήδη αρχίσει να κυκλοφορούν στο Internet videos από την έκδοση για Xbox 360 όπου, παρά τα “λιγότερα” γραφικά και physics (κάτι αναμενόμενο), το παιχνίδι δεν δείχνει σημαντικά διαφορετικό από τις “μεγάλες” εκδόσεις του.

Μόλις έχασες, λοιπόν, άλλη μια δικαιολογία για να αναβαθμίσεις την υπάρχουσα κονσόλα σου σε μια καινούργια!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.