Και multiplayer στο… Goat Simulator!

Αν και αρχικά είχαν πει πως κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό, οι δημιουργοί του πιο τρελού παιχνιδιού της χρονιάς, του… εξομοιωτή κατσίκας Goat Simulator, τελικά θα του χαρίσουν multiplayer.goat_simulator_0002.jpg

Ο κόσμος το ζήτησε, σαν τρελός, και δεν θα μπορούσαν να τον αγνοήσουν. Έτσι, οι δημιουργοί του Goat Simulator έψαξαν και βρήκαν τρόπο να χαρίσουν δυνατότητα για περισσότερους από έναν παίκτες να συνυπάρχουν ταυτόχρονα στον κόσμο του… Goat Simulator, ώστε να μπορούν να ζήσουν μαζί την τρέλα, την ψυχοπάθεια και τον… γενικό πανικό του τίτλου.

Έτσι, το επόμενο update patch του τίτλου, 1.1, θα του δώσει και υποστήριξη split-screen, που θα επιτρέπει την συνύπαρξη από δύο μέχρι και τεσσάρων παικτών σε co-op mode. Παράλληλα, θα φέρει και μία νέα πίστα, επίκεντρο της οποίας θα είναι ένας “τροχός” luna park, ο οποίος θα φορτίζεται από… μπαταρίες αυτοκίνητου και θα μπορεί να “πιάσει” τρελές ταχύτητες περιστροφής. Προφανώς προβλέπεται ακόμη περισσότερος πανικός και… πλήθος ιπτάμενων κατσικιών στον ορίζοντα!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.