Η Sony ετοιμάζει sites για την ταινία BioShock;!

Σε μία κομματάκι περίεργη κίνηση, η Sony κατοχύρωσε τρία domains, τα δύο από τα οποία αναφέρονται καθαρά σε μια ταινία βασισμένη στη βραβευμένη σειρά παιχνιδιών BioShock.Bioshock

Πρόκειται για τα bio-shock.net, bioshock-movie.net, και bioshock-movie.com, από τα οποία, όπως μπορείτε να δείτε, τα δυο δεν αφήνουν αμφιβολίες σχετικά με το… “με τι έχουν να κάνουν”.

Δυστυχώς, όμως, η καταχώριση domain name δεν αποτελεί και εγγύηση για το ότι όντως θα δούμε μια τέτοια ταινία, αφού μπορεί άπλα η Sony να κατοχύρωσε το όνομα η ίδια, ως “έχουσα τα δικαιώματα για τη σειρά”, για να εμποδίσει τρίτο από το να κάνει το ίδιο πριν από αυτήν.

Bioshock_Infinite_Spoiler.jpg

Θυμίζουμε πως υπήρχαν σχέδια μεταφοράς της σειράς στον κινηματογράφο από τον πρώτο κιόλας τίτλο της, με τον Gore Verbinski στην καρέκλα του σκηνοθέτη, να σκοπεύει να μας δώσει μια πραγματικά ώριμη εμπειρία. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που δεν είδαμε τελικά την ταινία, αφού η Universal – που θα αναλάμβανε την παραγωγή – έκρινε πως δεν θα συνέφερε να επενδύσει το budget που ήθελε ο Mr. Verbinski σε μια ταινία που θα απευθυνόταν σε περιορισμένο κοινό – τους άνω των 18 ετών.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.