Η 2K Games μετακομίζει τα Borderlands – Civilization

Το κλείσιμο των servers της Gamespy ανάγκασε την 2K Games να “μετακομίσει” το multiplayer κομμάτι των ακόμη-δημοφιλών Borderlands, Civ III και IV “από εκεί” στο Steam.Civilization V

Έτσι, όποιος ένιωθε ένα κάποιο άγχος για το ότι σύντομα δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να χαίρεται το multiplayer κομμάτι των (ουφ, πάμε) Borderlands (έκδοση PC), Civilization III, Civilization III: Conquests, Civilization III: Play the World, Civilization IV, Civilization IV: Beyond the Sword, Civilization IV: Colonization, Civilization IV: Warlords (…φιού, τελειώσαμε!), μπορεί να νιώσει μια κάποια ανακούφιση. Όλα θα συνεχίσουν “να παίζουν”, ενώ μάλλον η μετάβαση από το Gamespy στο πιο ευέλικτο Steam μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.