Η Πριγκίπισσα Άννα του Frozen… με τσαντίλα στο GTA IV!

Η τεράστια επιτυχία του Frozen οδήγησε την πριγκίπισσα Άννα παντού. Γιατί όχι και στο… Grand Theft Auto IV, μέσω ενός MOD για την έκδοση για PC;GTA-V-Celebrates-Fourth-of-July-with-Lamar-Tracy-and-Jimmy-Wallpapers-2

Όχι, το MOD δεν φαίνεται να “κάνει και πολλά”, πέρα από το να αντικαθιστά το μοντέλο του πρωταγωνιστή του παιχνιδιού, Nico, με αυτό της πρωταγωνίστριας του Frozen, Anna. Ακόμη και αυτή η απλή αλλαγή, όμως, είναι αρκετή για να κολλήσει ένα… ηλίθιο χαμόγελο στο πρόσωπο μας, στη θέα μιας “πριγκιπέσσας της Disney” να… χαστουκίζει Επί Χρήμασι Επιδιδόμενες Εις Σεξουαλικές Δοκιμασίες Κορασίδες με μανία, λίγο πριν αδειάσει μια καραμπίνα στον κοντινότερο Έντιμο Ένστολο Οπλοφόρο Αξιωματικό Των Δυνάμεων Της Αστυνομίας. Ενώ παίζει επίσης υπόκρουση από Frozen.

Feel the happiness:

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.