Εσύ έχεις ΟΛΑ τα 2057 achievements του WoW;

Ποτέ δεν θα φτάσεις τον xnpyko – όπως είναι το ψευδώνυμο του. Και ίσως και να… μην το ήθελες καν, αφού μιλάμε για ολοκληρωτικό… “κάψιμο”!World_of_Warcraft_-_001.jpg

Ο Mr. xnpyko, λοιπόν, είναι ο πρώτος άνθρωπος στον πλανήτη που κατάφερε να συγκεντρώσει όλα μα όλα τα achievements του WoW. Τώρα, μπορεί να χαρακτηριστεί και επίσημα ο πιο… “καμένος” παίκτης του MMO έπους της Blizzard, ένας άνθρωπος που έκανε πραγματικό αγώνα αύξησης των όποιων προβλημάτων στην όραση του, ξοδεύοντας εκατοντάδες ώρες μπροστά στην οθόνη του, με στόχο ένα digital “κατόρθωμα” για το οποίο μάλλον γονείς και συγγενείς δεν θα είναι και τόσο περήφανοι ώστε να το διαλαλούν στα πλήθη. Αμφιβάλουμε και για το αν αξίζει να το συμπεριλάβει στο βιογραφικό του, ή αν θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε μπαράκια για να εντυπωσιάσει το έτερον ήμισυ, παράλληλα ποτίζοντας το λίτρα τεκίλας “μπας και σκοράρει”.

Έχει, όμως, όλα τα 2057 achievements.

Να του πούμε “να τα χιλιάσει”; “Παλιά”…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.