Εντός του μήνα επιστρέφει ο Tex Murphy

Στις 22 Απριλίου του Σωτήριου Έτους 2014, για να είμαστε ακριβείς.tex_murphy_tesla_effect_-_003.jpg

Θυμίζουμε πως η νέα περιπέτεια του… εδώ και περίπου μια δέκα(πεντα)ετία εξαφανισμένου χαρακτήρα, Tex Murphy, ακούει στο όνομα Tesla Effect: A Tex Murphy Adventure, και στον ρόλο του πρωταγωνιστή θα δούμε και πάλι τον έναν εκ των δύο δημιουργών της σειράς, Chris Jones.

Ο τίτλος αποτελεί άμεση συνέχεια της σειράς, συνεχίζοντας την ιστορία που έμεινε μίση με το Tex Murphy: Overseer. Κυκλοφορεί από την Atlus και είναι ήδη “ανοιχτές” οι προ- παραγγελίες του μέσω Steam και GoG. Όποιος τον “τσιμπήσει” μέσω αυτών, παίρνει δωρεάν και μια κόπια του soundtrack του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • skylik8

  Πολύ καλή σειρά περιπέτειας. Το αγαπημένο μου δε Martian Memorandum

 • ducklord

  Σε βρίσκω ΕΝΤΕΛΩΣ… hardcore ρετρίλα βρε αδερφέ! Μα ΕΝΤΕΛΩΣ!

  Σου άρεσε το ΔΕΥΤΕΡΟ της σειράς, ΠΡΙΝ αυτή περάσει στο full motion video, και μάλιστα, ένα από τα πιο “αγγούρια” adventures της τότε εποχής;!

  Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως ΚΑΙ εμένα μου άρεσε – αν και εγώ το έπαιξα κατόπιν εορτής, πριν καμία πενταετία, και τώρα πια “το έχω κάψει” εντελώς. Θετικό για εσένα πως το Overseer υποτίθεται πως θα ήταν το πρώτο μισό από ένα reboot των πρώτων δυο τίτλων, του Mean Streets και του Martian Memorandum “σε πακέτο” με FMV (με την τότε “νέα engine” της εταιρείας, Access Software, που είχε χρησιμοποιήσει στα Under A Killing Moon και Pandora Directive). Τελικά, δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το reboot μα για να λέει τώρα πως “ο νέος τίτλος είναι ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ του Overseer”, μάλλον σε βλέπω να χαίρεσαι το… reboot που σου αξίζει, ως ένα σημείο! Standard θα έχουν συνδυάσει ολίγη από άμεσο sequel με ολίγη από πραγματικό reboot!

  Μάλλον θα το μάθουμε όταν όντως το πιάσουμε στα χεράκια μας. Είναι από τους τίτλους που έχω στα άμεσα must play μου.

 • skylik8

  @ody
  Χαχαχα….ευχαριστώ…υποθέτω. Με αρκετή δόση παλιμπαιδισμού το είχα εντοπίσει πολύ αργότερα κι εγώ, μεταξύ άλλων διαμαντιών. Από τέτοιου είδους τίτλών που συνδυάζουν την επιστημονική φαντασία με αρκετή δόση χιούμορ μόνο τα καλύτερα έχω να λέω. Όχι πως με χαλάνε και οι καινούργιες τάσεις, full motion video, αλλά δεν είναι η ίδια αίσθηση. Να αναφέρω ενδεικτικά το Universe της CoreDesign, το The Dig της lucasarts,το Innocent Until Caught της Divide By Zero -κι άλλα που σίγουρα μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή- για εμε τουλάχιστον είναι κλάσεις ποροτικότερα από τα συγχρονα βιντεοποιημένα. Ωραία κι αυτά δε λέω αλλά όχι τόσο όσο να αναφωνήσω , πωωωω παιχνιδάρα !!

  Τώρα πια ο χρόνος είναι πολύτιμος κι όταν έχω, προτιμώ να τον διαθέτω για άλλες δραστηριότητες εκτός του gaming. Αυτό δεν σημαίνει πως δε θέλω να κάνω έναν έλεγχο ποιότητας από το Under A killing moon εως και μέτα τις 27; Απριλίου. To old to rock’n’roll to young to die ;-)

  Πάντως κι από το promo είναι εμφανές πως ο Tex έχει φάει πολύ μπατίνι!!