Ανακοινώθηκε το ακόμη πιο τρελό Borderlands: The pre-sequel!

Πριν καλά-καλά προλάβει να διαρρεύσει στα ίντερνετς, επιβεβαιώθηκε και επίσημα το νέο Borderlands, που όχι μόνο είναι ταυτόχρονα και prequel και sequel στη σειρά, μα το δηλώνει και στον τίτλο του!Borderlands_The_pre-sequel_-_004.jpg

Συγκεκριμένα, και επειδή αυτό φαίνεται περίεργο, ο νέος τίτλος θα αποτελεί sequel του πρώτου Borderlands αλλά… prequel του δεύτερου, τοποθετώντας χρονικά τη δράση του ανάμεσα τους.

Δράση που θα εξελίσσεται στο φεγγάρι και τον διαστημικό σταθμό Hyperion, σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη Pandora, ενώ η ιστορία του θα περιγράφει την εξέλιξη του κακού του δεύτερου τίτλου, Handsome Jack.

Σε αυτό οι παίκτες θα αναλαμβάνουν το ρόλο ενός από τέσσερις νέους χαρακτήρες, της Athena The Gladiator, του Wilhelm The Enforcer, της Nisha The Lawbringer και (ταρατατάααα) του Claptrap the Fragtrap.

Borderlands_The_pre-sequel_-_003.jpg

Καθένας τους προφανώς θα έχει και διαφορετικές δυνατότητες, διαφορετικά χαρακτηριστικά, διαφορετικό τρόπο κίνησης στον κόσμο του παιχνιδιού. Επιπλέον θα υπάρχουν νέα elemental effects αλλά και νέοι τύποι όπλων, εξοπλισμού, jetpacks και χαμηλή βαρύτητα!

Άξιο αναφοράς πως ο τίτλος δεν αναπτύχθηκε από την Gearbox αλλά από την 2K Australia, αν και σε στενή συνεργασία με τη “μαμά” της σειράς για να είναι εγγυημένη η ποιότητα του (λένε).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.