Έρχεται νέο GRID – με έμφαση στα PC

Η Codemasters ανακοίνωσε και επίσημα τον επόμενο τίτλο στην αγαπημένη σειρά racing της, GRID και ω, τι έκπληξη, βασική πλατφόρμα του θα είναι τα PCs!GRID_Autosport_-_003.jpg

Τουλάχιστον… για την ώρα, το νέο GRID: Autosport θα έχει ως βασική πλατφόρμα του τα PCs, στα οποία και δίνει απόλυτη έμφαση και θα παρουσιάζεται “καλύτερο από αλλού”. Το “αλλού”, στην προκειμένη περίπτωση, το PlayStation 3 και το Xbox 360, στα οποία θα κυκλοφορήσει παράλληλα.

GRID_Autosport_-_004.jpg

Σύμφωνα με την Codemasters, τα Xbox One και PlayStation 4 θα έρθουν “μετά”, όταν η ομάδα καταφέρει να στριμώξει έτσι τον τίτλο σε αυτά ώστε να παρέχει μια πραγματικά next-gen εμπειρία.

Quote:

Ναι, το PC είναι η βασική πλατφόρμα για εμάς (δεν είναι μια μεταφορά σε PC όπως είπαν κάποιοι). Το Next-gen GRID θα έρθει αργότερα, δεν θα το βιάσουμε παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που θα τρέχει μόνο στα 720/30 (Σημ.: εννοεί ανάλυση/ρυθμό καρέ-ανά-δευτερόλεπτο) ή κάτι τέτοιο, η next-gen πρέπει να δείχνει και να σε κάνει να αισθάνεσαι “next-gen” για εμάς.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.