Έγιναν λάθη, δηλώνει ο νέος boss του Xbox, όσον αφορά στο Xbox One

Η Microsoft αναγνωρίζει το… προφανές! Γουάου! Κρίση αυτογνωσίας!white xbox one 002

Ο πρώην υπεύθυνος των Microsoft Game Studios, Phil Spencer, που τώρα πια ηγείται της Xbox division της Microsoft, αναγνωρίζει πως πάρθηκαν κάποιες λάθος αποφάσεις πριν την αποκάλυψη του Xbox One. Και ενώ δεν αναφέρει συγκεκριμένα ποιες ήταν αυτές, μάλλον, πάνω-κάτω, τις γνωρίζουμε όλοι. Εξάλλου, φρόντισε να μας… τις θυμίσει πάλι και πάλι και η Sony, για να μας δείξει πως η δική της πρόταση – το PlayStation 4 – υπερτερούσε αφού δεν έκανε τα ίδια λάθη.

Κατά τον Phil Spencer, αρκετά από τα σχόλια του κοινού που ακολούθησαν την ανακοίνωση αυτών των αποφάσεων τον… πόνεσαν προσωπικά. Έτσι, ο ίδιος υποσχέθηκε στον εαυτό του πως δεν θα ξανακάνουν τα ίδια λάθη, ενώ βλέπει ένα λαμπρό μέλλον για το Xbox One. Το οποίο θεωρεί πως θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στη νέα μετάλλαξη της Microsoft ως μια εταιρία με επίκεντρο τον καταναλωτή.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.