Πείτε ευχαριστώ στον Ballmer για το Office του iPad

Ποιος, είπαμε, αποφάσισε να κυκλοφορήσει τελικά το Office στο iPad; Ναι βρε, ο Μπαλμεράκος!office_ipad_-_002.png

Κοίτα που τον είχαμε παρεξηγήσει θεωρώντας τον οπισθοδρομικό! Όχι, ποιος είπε κάτι τέτοιο για τον Steve Ballmer, που, τελικά, ήταν αιώνες μπροστά και ήξερε τι έκανε! Αμέ!

Σε συνέντευξή της ομάδας ανάπτυξης του Office στο Reddit – τα γνωστά “ask me anything” που έχουν γίνει της μόδας… κατακείθε – τα μέλη της εξήγησαν πως η απόφαση κυκλοφορίας του Office στο iPad δεν ήρθε από τον νέο CEO της Microsoft, Satya Nadella, αλλά από τον πρώην, τον Μπουλούκο, το ιδρωμένο χοροπηδηχτό αγόρι, τον Steve Ballmer.

Για όποιον τον έχει ήδη ξεχάσει, μιλάμε για αυτόν:

Steve_Ballmer-Bomb

Ο Ballmer, λοιπόν, ήταν αυτός που αποφάσισε πως είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή για την κυκλοφορία μιας έκδοσης του Office στο iPad, ήταν ο ηγέτης, ήταν ο ήρωας, ήταν ο άνθρωπος που έβλεπε μπροστά.

Ξεχνάμε διακριτικά πως η Microsoft δεν είχε κυκλοφορήσει μια έκδοση του Office της προκοπής ούτε καν για τα ίδια τα Windows Phone μέχρι σήμερα.

Επίσης ξεχνάμε διακριτικά πως ο ίδιος άνθρωπος βρισκόταν στο τιμόνι όταν ήρθε η καταστροφή των Windows Vista, ή, αργότερα, των Windows 8.

Fail_003.jpg

Τώρα, μετά από όλα αυτά, αφού έχει φύγει και έχει αδειάσει τη γωνιά, και εκτιμητές του χώρου της τεχνολογίας, δημοσιογράφοι, ερευνητές, ακόμη και απλοί χρήστες, αρχίζουν να αναγνωρίζουν πως η Microsoft κάνει, επιτέλους, κάποιες θετικές κινήσεις, τα μέλη της ομάδας του Office προσπαθούν να ωραιοποιήσουν παλαιότερες, όχι και τόσο ευχάριστες εποχές, όταν η μεγάλη εταιρία τους ακολουθούσε μια συνεχή πορεία προς τον απόλυτο πάτο.

Ήρωας ο Ballmer. Ήρωας!

(…και ας ακούγονταν άλλα από τους ίδιους τους συνεργάτες του όσο ήταν ακόμη εκεί!)

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.