Νέο λογότυπο για την Cyanogen

Οι δημιουργοί της CyanogenROM Ξεφορτώνονται το τελευταίο κομμάτι της… χομπίστικης καταγωγής τους.Cyanogen_New_Logo_001.jpg

Η CyanogenROM ξεκίνησε την πορεία της ως μία εναλλακτική ROM για μετρημένα στα δάχτυλα smartphones και κατέληξε ένα παγκόσμιο φαινόμενο που, αναπόφευκτα, με την πάροδο του χρόνου, έγινε και… εταιρία.

Τώρα, η “σοβαρή” πια Cyanogen Inc. δεν θα μπορούσε να συνεχίσει την πορεία της όπως και στο παρελθόν, αν δεν είχε να επιδείξει και ένα νέο, “πιο επαγγελματικό” πρόσωπο. Και πάντα ένα από τα σημαντικότερα πράγματα όσον αφορά στην εικόνα που έχουμε για μια εταιρεία είναι το λογότυπο της.

Cyanogen_New_Logo_002.jpg

Νέο λογότυπο, λοιπόν, για την Cyanogen Inc., που παραπέμπει ως ένα σημείο σε μια… βίδα, ή ίσως στο λογότυπο της OCP από τη σειρά ταινιών Robocop!

Ody's thoughts

Εσάς, πως σας φαίνεται;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.