Από 0 σε… πλήρη φόρτιση σε 30 δευτερόλεπτα!

Ένας νέος φορτιστής από μια ισραηλινή εταιρεία υπόσχεται να φορτίσει πλήρως το κινητό σου μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα!nanotechnology_in_computers_-_002.jpg

Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα της χρήσης του αλλά και η ίδια η τεχνολογία του που μοιάζει… εξωγήινη, αφού βασίζεται σε βιο-οργανικές νανοκουκκίδες (ποιος ήρθε;!), μικρούς αγώγιμους κρυστάλλους (ε;!), που καθιστούν δυνατή την άμεση φόρτιση μιας συσκευής.

Έτσι, ο φορτιστής της ισραηλινής StoreDot μπορεί να φορτίσει το κινητό σου σε χρόνο- ρεκόρ, αλλά, δυστυχώς… Πάντα υπάρχει ένα “δυστυχώς”, έτσι;

“Δυστυχώς”, λοιπόν, κατά τον CEO και συνιδρυτή της StoreDot, Dr. Doron Myersdorf, μιλάμε για έναν νέο, διαφορετικό τύπο υλικών που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν στις συσκευές, υποθέτουμε ώστε να είναι συμβατές με αυτόν τον τύπο φόρτισης. Και η αγορά δεν είναι ακόμη έτοιμη για μια τέτοια αλλαγή.

Πάντως, η ίδια η StoreDot αισιοδοξεί πως θα καταφέρει να διαθέσει τη συσκευή σε κόστος περίπου διπλάσιο από έναν τυπικό φορτιστή μέσα στο 2016.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.