Από την HTC το νέο Nexus 8;

Φήμες θέλουν την HTC να ετοιμάζει το επόμενο tablet της οικογένειας Nexus για χάρη της Google, αλλά αυτό δεν είναι καν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της είδησης!Nexus 7 2013 002

Σύμφωνα με πληροφορίες τον όχι-πάντα-αξιόπιστων DigiTimes, το επόμενο tablet της οικογένειας Nexus της Google θα έχει μέγεθος 8” και κατασκευαστή την HTC. Η συσκευή αναμένεται να κάνει την πρώτη εμφάνισή της κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο τρίμηνο, αλλά… Αλλά, όχι, ούτε αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της είδησης!

Το πιο ενδιαφέρον, λοιπόν, είναι πως σύμφωνα με τις φήμες αυτή θα είναι και η τελευταία συσκευή της οικογένειας Nexus από την Google! Σύμφωνα με τους DigiTimes, η οικογένεια Nexus ολοκλήρωσε το θεάρεστο έργο της να επεκτείνει το Android σε όλη την υφήλιο, αποτελώντας πρότυπό για όλες τις άλλες συσκευές, και τώρα ήρθε η ώρα να… ξεκουραστεί.

Σε αυτό ίσως βοηθά και η απόλυτη κυριαρχία της Samsung στο χώρο των smartphones και tablets με Android, στα οποία όσο και να προσπάθησε η Google δεν κατάφερε να “πάει κόντρα” μέχρι σήμερα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.