Άκυρο το Windows 8.1 Update από τη Microsoft

Πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει το νέο update για τα Windows 8.1, η Microsoft το ανακάλεσε λόγω εμφάνισης προβλημάτων κατά τη χρήση του σε επιχειρήσεις.Windows_8.1_Update_-_004.jpg

Η Microsoft προειδοποίησε και σταμάτησε την διάθεση του τελευταίου update των Windows 8.1 σε επιχειρήσεις που βασίζονται στα Windows Server Update Services, αφού “ασυμβατότητα” και “μη-τζιζ-μπούμ” αν αυτό εφαρμοστεί σε τέτοιο περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ένα bug εμποδίζει τις συσκευές από το να αναγνωρίζουν και δέχονται μελλοντικά updates, οπότε, “μη-τζιζ-μπούμ” και “update γιόκ”.

windows_blue_screen_hd_widescreen_wallpapers_1920x1200

Προφανώς αναμένεται update στο update, ώστε “μη-τζιζ-μπούμ” γιόκ, “update” yes και “happy επιχειρήσεις” happy.

Από την άλλη, αν δεν έχεις την μεγάλη εταιρία με το πλήθος υπολογιστών σε τοπικό δίκτυο ελεγχόμενων από την κεντρική A.I. σου (ή δεν κατάλαβες τίποτα από όσα είπαμε παραπάνω), μάλλον δεν χρειάζεται να πολυσκοτίζεσαι για το όποιο πρόβλημα και μπορείς να προβείς στην εφαρμογή του όποιου update ήσυχος.

Μέχρι να “μη-τζιζ-μπούμ” από κάτι άλλο. Έτσι είναι τα updates. Ξέρεις (πια).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.