Φωτιά στα μπατζάκια μας!

Το Sony VAIO Fit 11A ανάβει φωτιές, όχι μόνο με το στυλ του, αλλά και… κυριολεκτικά!
Vaio-Fit
Ακόμη η Sony δεν έχει προχωρήσει σε συγκεκριμένη ενέργεια, αλλά ήδη τα ειδικά τεχνικά sites το έχουν αποκαλύψει: ο λόγος για μια αστοχία υλικού στις μπαταρίες των μοντέλων Sony VAIO Fit 11A, η οποία μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτη ανάφλεξή τους και να μετατρέψει το γραφείο σας στο ολοκάυτωμα της Μονής Αρκαδίου!

Το Sony VAIO Fit 11A έχει σημειώσει μάλλον ταπεινό αριθμό πωλήσεων, μόλις 26.000 παγκοσμίως, ως επί το πλείστον στην Ευρώπη, παρότι αποτελεί ένα όμορφο δείγμα υβριδικής σχεδίασης tablet-laptop. Μέχρι στιγμής η Sony, το μόνο που έχει κάνει είναι να εκδόσει μια λιτή ανακοίνωση, στην οποία συνιστά στους πελάτες της να κλείσουν τη συσκευή και να διακόψουν τη χρήση της. Δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε ανάκληση, αν και αυτό θα είναι λογικά το επόμενο βήμα της. Σημειωτέον ότι το μηχανάκι δεν είναι και ιδιαίτερα φτηνό, απ’ ότι μαθαίνουμε ξεκινά από τα €1.000 περίπου.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.
  • e4rthw0rm

    1000 ευρώ για προσάναμμα; Δε λέει! Εδώ είπαμε να κόψουμε το πετρέλαιο για να μειώσουμε τα λίγο έξοδα. Το φυσικό αέριο απειλεί η Ρωσία οτι θα μας το κόψει, το πέλλετ δεν αποδίδει, συνεπώς ήρθε σε καλή στιγμή η πρόταση της Sony για θέρμανση. Αλλά τη βρίσκω πανάκριβη. Και δεν ξέρω και πόσο αποδίδει. Χρειάζεται δηλαδή να αγοράσω ένα τάμπλετ για κάθε δωμάτιο, ή μια κεντρική έκρηξη στο σαλόνι είναι αρκετή;

  • Nikos

    Μια τα ελατωματικα Xperia Z2 (http://www.androidcentral.com/gapping-and-4k-heat-reported-sony-xperia-z2-owners), τωρα αυτο, καλα τα παει η sony γενικα…!