Προσωπικά μηνύματα στο Vine

Επιτέλους, η υπηρεσία ανταλλαγής σύντομων βίντεο του twitter, Vine, απέκτησε δυνατότητα ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων. Στείλε και εσύ τον τσίτσιδο εαυτό σου σε αγνώστους! Μπορείς!vine_-_002.jpg

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των μηνυμάτων SMS είναι το ότι επιτρέπουν την προσωπική επικοινωνία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Θέλεις να στείλεις τα κλεμμένα απόρρητα έγγραφα στον συνεργάτη σου; Θέλεις να στείλεις τις γυμνές φωτογραφίες του παππού σου στον ξάδελφό σου; Ότι ανάγκη η βίτσιο και να έχεις, τα μηνύματα SMS αποτελούν μια πάρα πολύ καλή λύση για άμεση προσωπική επικοινωνία.

Το Vine, από την άλλη, μέχρι σήμερα ήταν χρήσιμο κυρίως για να βλέπουμε σύντομα αστεία βιντεάκια με γάτες. Όπως λέμε “καμία σχέση”, δηλαδή. Προσέξατε το “μέχρι σήμερα”;

Επιτέλους, η δημοφιλής υπηρεσία ανάρτησης σύντομων video απέκτησε τη δυνατότητα αυτά να έχουν τη στάμπα του “προσωπικού”. Θα μπορείς, δηλαδή, από εδώ και πέρα, να τραβήξεις βίντεο τον εαυτό σου γυμνό και να το στείλεις στην κουμπάρα που ποτέ δεν συμπαθούσες πραγματικά – εκδίκηση!

Ody's thoughts

Και μετά από το παραπάνω, το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε πότε θα εμφανιστεί το πρώτο πραγματικά μεγάλο πρόβλημα ασφαλείας στην υπηρεσία για να γεμίσουμε σύντομα βιντεάκια με τσίτσιδους ανθρώπους που δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε και πώς αυτά βρέθηκαν στα χέρια των συγγενών τους. Τι χαρά!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.