Αγόρασε Domino’s Pizza με το Google Wallet

Εντάξει, μάλλον ακόμη δεν είναι εφικτό στην χώρα μας – αν και ομολογούμε πως δεν το δοκιμάσαμε, αλλά η πασίγνωστη αλυσίδα Domino’s Pizza μόλις αναγνώρισε το Google Wallet.Google_Wallet_-_004.jpg

Και, ναι, αυτό σημαίνει πως από εδώ και πέρα, όποιος χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Google και νέα έκδοση της εφαρμογής της Domino’s Pizza, θα μπορεί να πληρώνει κατευθείαν μέσα από το κινητό ή το tablet του για να αγοράζει πίτσες (και όχι μόνο) από αυτήν.

Κατά τα άλλα, η υπηρεσία της Google εξακολουθεί να παραμένει… χαμένη και θαμμένη στα έγκατα του Android, με ελάχιστο κόσμο να την χρησιμοποιεί. Αμφιβάλουμε αν ακόμη και αυτή η σημαντική αναγνώριση της από μια μεγάλη αλυσίδα ταχυ-μάσας θα είναι αρκετή για να οδηγήσει στην διάδοση της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.