Νέα σειρά από τον μπαμπά των X-Files. Στην… Amazon;!

Η Amazon αποφάσισε να “χωθεί” δυναμικά και στον χώρο της ψυχαγωγίας, παρουσιάζοντας σειρές δικής της παραγωγής. Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φέρει “στο τιμόνι” το ονοματάκι του “μπαμπά” των X-Files, Chris Carter.x-files_001.JPG

Πρόκειται για το The After, μια σειρά που θα εστιάσει σε ένα σύνολο χαρακτήρων “μετά την καταστροφή”. Τώρα, το “τι θα είναι αυτή η καταστροφή”, δεν έχει ανακοινωθεί, δεν είναι γνωστό, και… δεν πρόκειται και να γίνει γνωστό, τουλάχιστον αρχικά, αφού από ότι φαίνεται ο ίδιος ο Mr. Carter έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει αυτό το μυστήριο ως μια από τις βασικές κινητήριες δυνάμεις της σειράς.

Chris_Carter_001.jpg

Το The After ήταν η μία από τις πέντε ενήλικες σειρές που το Amazon “δοκίμασε”, παράλληλα με πέντε παιδικές, με πρώτα επεισόδια – “πιλότους”. Από ότι φαίνεται, τέσσερις από αυτές τις ενήλικες προτάσεις κρίθηκε πως είχαν αρκετή αποδοχή ώστε να αξίζει να επεκταθούν σε ολοκληρωμένες σειρές.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.