Εξωγήινοι, δράση, έρωτες στο international trailer του Jupiter Ascending

Το πρώτο trailer για την επόμενη μεγάλη ταινία των Wachowskis μας άφησε κομματάκι απογοητευμένους, εστιάζοντας σε εντυπωσιακά πλάνα και καταλήγοντας να μοιάζει περισσότερο με… screensaver. Το νέο, international, διορθώνει την κατάσταση. Αυτό, ναι!jupiter_ascending_009.jpg

Αντίθετα με το πρώτο, αμερικάνικο trailer της επόμενης ταινίας των Wachowskis – και επιστροφής τους στην επιστημονική φαντασία μετά το Matrix, η νέα, international εκδοχή έχει καλύτερη δομή και περισσότερη… λογική. Με άλλα λόγια, “λιγότερο μπαμ-μπουμ, περισσότερο σενάριο”.

jupiter_ascending_004.jpg

Και χάρη σε αυτό η ταινία φαίνεται, πια, ως αρκετά καλή – μα, δυστυχώς, ακόμη, τίποτα το εξαιρετικό από σεναριακής άποψης. Ναι, μπορεί να βασίζεται στην κλασσική ιστορία Journey to the West, αλλά εδώ “πρώτη μούρη” μοιάζουν τα εφέ και η δράση, και μόνο. Ναι, ακόμη και στο νέο, international “δεν-απευθύνομαι-σε-έφηβα-αμερικανάκια-με-υπερκινητικότητα-και-μανία-για-γυναικεία-στήθη” trailer του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.