Έρχεται νέο Matrix;!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του… αρκετά-συχνά-εγκύρου Latino Review, τα αδέλφια Wachowski, κατόπιν… διαταγών της Warner Brothers, επιστρέφουν στον κόσμο του Matrix!
the_matrix_003.jpg

Θυμίζουμε πως μιλάμε για φήμες, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, και είναι πάρα πολύ πιθανό όλα όσα θα αναφέρουμε να είναι… φούμαρα! Οτιδήποτε, όμως, έχει να κάνει με ένα από τα διασημότερα franchises στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας, πάντα έχει ενδιαφέρον.

Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το Latino Review, τα αδέλφια Wachowski, κατόπιν προτροπών από την Warner Brothers, ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον κόσμο του Matrix. Λογικά, μιλάμε για μια νέα τριλογία, η αρχή της οποίας θα γίνει, αν τα σχέδια Warner Brothers – Wachowskis εξελιχθούν ιδανικά και… σύμφωνα με τις φήμες, το 2017.

the_matrix_001.jpg

Τα αδέλφια έχουν ήδη αρχίσει να γράφουν βασικούς σκελετούς σεναρίων που πλασάρουν στην εταιρεία, σε μια προσπάθεια να δουν πως θα μπορέσουν να συνεχίσουν ή να συμπληρώσουν μια από τις λίγες ιστορίες επιστημονικής φαντασίας που κατάφεραν να στιγματίσουν τόσο πολύ το κινηματογραφικό στερέωμα. Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό η νέα ταινία – ή ταινίες – να αποτελέσουν prequel στο μέχρι τώρα σενάριο, εστιάζοντας στο πώς κατάφεραν οι μηχανές να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα.

Άν, πάντως, κρίνουμε από τα δύο sequels που ακολούθησαν την πρώτη ταινία και συμπλήρωσαν την πρώτη τριλογία, μάλλον δεν έχουμε και πολλές ελπίδες να ξαναδούμε κάτι στα επίπεδα του πρώτου Matrix.

Ever.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.