Δεύτερο trailer για το X-Men: Days of Future Past

Προμηνύεται χαμός!
X-Men_Days_of_Future_Past_poster
Στο καινούριο και, ομολογουμένως, αρκετά χορταστικό trailer της επερχόμενης ταινίας X-Men: Days of Future Past, παίρνουμε μια πιο σαφή εικόνα της… ασάφειας: εννοώ ότι σε αυτή την ταινία το σενάριο μάλλον θα είναι πιο δύσκολο να παρακολουθηθεί και το πλήθος των ηθοποιών εξίσου δύσκολο να γίνει διαχειρίσιμο, ώστε να μην καταντήσει… σούπα.

Ήδη ξέρουμε ότι στη συγκεκριμένη ταινία θα συνυπάρξουν οι ηθοποιοί από την αρχική τριλογία των X-Men, καθώς και αυτοί από το X-Men: First Class, χώρια που θα υπάρχουν και νέες αφίξεις στο μίγμα των ερμηνευτών. Επιπλέον ξέρουμε επίσης ότι το σενάριο θα βασίζεται σε αρχική ιστορία από παλιό κόμικ των X-Men που ασχολείται με ταξίδι στο χρόνο, κάτι που θα κάνει ακόμη πιο περίπλοκη την κατάσταση και ακόμη πιο δύσκολο να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει. Με λίγα λόγια, θα γίνει ο κακός χαμός επί της οθόνης και θα είναι όντως δύσκολο για σεναριογράφο και σκηνοθέτη να φτιάξουν κάτι συγκροτημένο με αρχή, μέση και τέλος, έχοντας να διαχειριστούν επίσης και τόσους πολλούς πρωταγωνιστές, καθένας από τους οποίους θα μπορούσε να στηρίξει μια ολόκληρη ταινία από μόνος του. Θα πρέπει να περιμένουμε δυο μηνάκια ακόμη, μέχρι τις 23 Μαΐου, για να δούμε πως θα τα καταφέρουν…

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.