Εκπληκτική διαφήμιση από τη Samsung με πολύ θετικό μήνυμα

Ένα μικρό μάθημα ζωής!
samsung-paraolympics-ad-02
Μπορεί να τα ψέλνουμε πολύ συχνά στις μεγάλες εταιρείες, αλλά αυτή τη φορά πρέπει να υποκλιθούμε στην πολύ ωραία ιδέα των διαφημιστών να φτιάξουν αυτό το φοβερό σποτάκι:

Προέρχεται από την καμπάνια της Samsung Mobile, η οποία είναι ένας από τους χορηγούς της Χειμερινής Παραολυμπιάδας και εχει κυκλοφορήσει εδώ και δύο εβδομάδες. Το ανακαλύψαμε με αργοπορία, αλλά… κάλλιο αργά παρά ποτέ. Η ουσία είναι ότι, παρά τις εμβόλιμες “τοποθετήσεις” συσκευών της Samsung σε διάφορα πλάνα, το κεντρικό μήνυμα , αλλά και ο δυναμικός τρόπος με το οποίο μεταδίδεται, σου αφήνει ισχυρή εντύπωση. Είναι μια υπενθύμιση ότι, όλοι μας, παρόλα τα αντικειμενικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας, δεν πρέπει ποτέ να σκύβουμε το κεφάλι και δεν πρέπει ποτέ να τα βάζουμε κάτω. Ο άνθρωπος είναι πολύ δυνατότερος και ανθεκτικός, απ’ ότι αισθανόμαστε πολλές φορές!

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.