Δεν είσαι ΆΝΤΡΑΣ αν δεν έχεις πιει την μπίρα των Κλίνγκον!

Εντάξει, στην πραγματικότητα θα έπρεπε να πούμε πως δεν είσαι… fanboy! Όπως και να έχει, όμως, το θέμα είναι πως κυκλοφόρησε… Επίσημη μπύρα του Star Trek!Klingon_Warnog_-_001.jpg

Οι Klingons του σύμπαντος του Star Trek φημίζονται για την αγριάδα τους, τις αξίες τους, την εμμονή τους στην τιμή, στην παράδοση, στο… αντριλίκι. Είναι οι πλέον ματσό χαρακτήρες σε αυτό, το αντίστοιχο ενός μεταλλαγμένου εξωγήινου και (ακόμη πιο) άσχημου… Mr.T (βλέπε “Ομάδα Άλφα). Έτσι, μάλλον αποτελούν και ένα από τα ιδανικότερα πρότυπα του χώρου της επιστημονικής φαντασίας για μια εξίσου… αντρίκια μπίρα! Και, τσουπ! Να’ τη!

Klingon_Warnog_-_002.jpg

Το CBS, ο ψυχαγωγικός κολοσσός που έχει τα δικαιώματα της σειράς, ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του Klingon Warnog, της πρώτης επίσημης, ναι, μπίρας της αγαπημένης scifi σειράς! Και πάνω που σκέφτεσαι “ΟΥΡΓΚΡΡ” εκφράζοντας την αντρίλα σου και περιμένοντας να την αρπάξεις στο χέρι σου, για να την κατεβάσεις ενώ ρίχνεις κουτουλιές στους κολλητούς σου, διαβάζεις πως η γεύση της θα έχει και ολίγη από άρωμα τριφύλλι, κάνοντάς σε να αναρωτιέσαι γιατί δεν αποφάσισαν να της δώσουν γεύση μπριζόλας!

klingon_will_not_kill_you_for_food

Το προϊόν αποτελεί συνεργασία του CBS Consumer Products με την Federation of Beer και παρασκευάζεται από την Tin Man Brewing Company. Και, όχι… δεν το βλέπουμε να μας έρχεται προς τα μέρη μας.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.