Ω, Watch Dogs, πώς ξέπεσες έτσι;

Με την ανακοίνωση της τελικής ημερομηνίας κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Watch Dogs, η ubisoft παρουσίασε και καινούριο βιντεάκι με δράση από τον τίτλο. Και άρχισαν οι συγκρίσεις. Μα, πως έγινε έτσι;Watch_Dogs_002.png

Να το θέσουμε διαφορετικά: να ελπίζετε όσα παρουσιάζει το νέο βίντεο που έδειξε η ubisoft από το Watch Dogs να προέρχονται από μια από τις εκδόσεις για κονσόλες, και αυτή unoptimized. Διότι, αν όσα βλέπουμε είναι το πως… κατάντησε η έκδοση για PC μετά από όλες τις απαραίτητες, αναπόφευκτες στην ανάπτυξη κάθε παιχνιδιού “περικοπές”, ώστε “να τρέχει και σε ένα μέσο PC”… cry them Charalambus!

Ody's thoughts

Να θυμίσουμε πως αν οι αλλαγές δεν σας φαίνονται σημαντικές, και το νέο βιντεάκι… ψιλο-χάλι, μάλλον ξεχάσατε να ανεβάσετε την ποιότητα του βίντεο του YouTube, με αποτέλεσμα να δείτε λίγο πιο “θολές” και τις δύο εκδόσεις. Για… “βάλτε το στο max” και… κλάψτε! ΑΥΤΌ θα πει “next-gen”! Να προσθέσω πως, ειδικά όσον αφορά στα μοντέλα των αυτοκινήτων, το Watch Dogs έχει ήδη γίνει… meme, με εικόνες να κυκλοφορούν στο Internet φέροντας στάμπες του στυλ “γραφικά PlayStation 2” κ.λπ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.