Το Witcher καθυστερεί – αλλά μόνο το Witcher

Η CD Projekt RED αποφάσισε να αναβάλλει την κυκλοφορία του τίτλου στην οποία είχες βασίσει το πρόγραμμα όλης της χρονιάς σου για το επόμενο έτος. Μπορείς να βάλεις τα κλάματα.the_witcher_3_008.jpg

Ναι, αυτό σημαίνει πως “το The Witcher 3 πάει για του χρόνου”, και θα έχεις το ελεύθερο αυτό το χρόνο να παίξεις όποιο άλλο role playing game θέλεις δίχως να ανησυχείς πως θα σε κατηγορήσει ο Geralt για προδοσία. Η επόμενη δική του περιπέτεια πηγαίνει για τις αρχές του 2015.

Σύμφωνα με την CD Projekt RED, αυτό αποφασίστηκε κατόπιν ωρίμου σκέψεως, και ενδελεχούς ανάλυσης της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο τίτλος, που, κατά την ίδια, είναι καλή, αλλά μπορεί να γίνει και πολύ καλύτερη, ώστε να συμβαδίζει με τα υψηλά standards στα οποία μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα. Ή, τουλάχιστον… “αυτά λέει αυτή”.

the_witcher_3_007.jpg

Μέσα από την ίδια ανακοίνωση με την οποία απευθύνεται στους gamers, η CD Projekt RED ευχαριστεί και τους μετόχους της για την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει μέχρι τώρα, και την υποστήριξη τους σε αυτήν της την απόφαση. Ή, τουλάχιστον… “αυτά λέει αυτή”.

the_witcher_3_004.png

Η αναβολή της κυκλοφορίας του τίτλου δεν αναμένεται ότι θα επηρεάσει και τον άλλο της τίτλο, για τον οποίο ακόμη δε γνωρίζουμε πολλά, αλλά που έχει εντυπωσιάσει με ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα και τις περιγραφές των συντελεστών του, το Cyberpunk 2077. Ή, τουλάχιστον… “αυτό λέει αυτή”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.