Το South Park: The Stick of Truth μας δείχνει το launch trailer του

Αν υπάρχει ΈΝΑ παιχνίδι που θα μπορούσε να σε βάλει στον ψυχοπαθή μα πάντα απίστευτα αστείο κόσμο του South Park, δεν θα μπορούσε παρά να είναι αυτό των ίδιων των δημιουργών της σειράς!South_Park_The_Stick_of_Truth_002.jpg

Καλωσόρισες στο South Park. Στο πραγματικό South Park – όσο “πραγματικότερο” θα μπορούσε να είναι. Και δεν το εννοούμε με την… πραγματική έννοια της λέξης “πραγματικό”. Δεν υλοποιήθηκε, δηλαδής, με κάποιο μαγικό τρόπο, ο καρτουνό-κοσμος που μας χαρίζει τρελά γέλια εδώ και χρόνια, ώστε να μπορείς να ζήσεις σε αυτόν. Α, όχι. Αυτό που εννοούμε είναι πως δεν πρόκειται για ένα “χλιαρό” license, μια δημιουργία κάποιων άσχετων με βάση μια πολύ δημοφιλή σειρά – ή ταινία, όπως συνηθίζεται – με στόχο να φάνε τα φράγκα των οπαδών της σειράς με έναν τίτλο τρίτης διαλογής. Όχι. Τσού. Νο-γουέη.

Δεν είναι “εμπνευσμένο” από τη σειρά. Δεν το έχουν φτιάξει τρίτοι, εκτιμώντας πώς-θα-ήταν-στο-περίπου χαρακτήρες και διάλογοι “στην κανονική σειρά”. Αντίθετα, θα μπορούσε να είναι κομμάτι της ίδιας της σειράς, αφού πίσω του, παρέα με τη δημιουργό Obsidian, βρίσκονται οι ίδιοι οι Matt Stone και Trey Parker, οι δυο “μπαμπάδες” του τηλεοπτικού (και κινηματογραφικού) South Park. Και έχουν βάλει τη σφραγίδα τους πως είναι South Park-South Park, όχι παίξε-γέλασε.

Ody's thoughts

Αν και, εντάξει, λόγω θέματος… είναι “παίξε-γέλασε”. Χα-χα. Είμαι και χουμορίστας, π’ανάθεμα με. :-D

South_Park_The_Stick_of_Truth_001.jpg

Αυτό που μάλλον σε ενδιαφέρει, όμως, δεν είναι τα “ποιος”, “τι” και “γιατί” του τίτλου, αλλά το ίδιο το παιχνίδι. Λυπούμεθα, δεν το έχουμε να στο δώσουμε. Και να το είχαμε, δηλαδής, δεν είμαστε ούτε e-shop, ούτε το Steam, ούτε Το Πειρατεμπορικό Του Κάπτεν Τζίμ, οπότε… Δεν.

Έχομεν, όμως, το launch trailer του. Σου κάνει;

Ody's thoughts

EPIC! ΑΥΤΌ είναι “rpg”! Και έχει ήδη πάρει και καλές κριτικές, από ό,τι είδα. Άιντε μπράβο, γιατί πολύ μαυρίλα έχει πέσει στο gaming. Ας γελάσουμε και λίγο!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.